Oana-Elena Sutan - Asociaţia ProVita

Running squirrels

270 RON Donatii stranse
54% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergatul este activitatea care simt ca ma defineste si imi ofera timp pretios de a fi cu propriile ganduri si de a-mi depasi zilnic limitele.

De data aceasta, doresc sa ma folosesc de toate abilitatile dobandite in acest sport pentru a-mi aduce o contributie in evenimentul caritabil de strangere de fonduri pentru terminarea constructiei centrului social din Valenii de Munte pentru copiii din Valea Plopului ingrijiti de asociatia Provita.

In acest sens, eu voi alerga 20 de km iar pe dumneavoastra, va invit, daca aveti placerea sa sustineti aceasta cauza cu o mica donatie, dar care poate face o mare diferenta. 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

4 Donatii

Anonymous

30 RON
Bravo, Oana!
03 Jun 2018

Anonymous

30 RON
01 Jun 2018

Anonymous

10 RON
08 May 2018

Anonymous

200 RON
08 May 2018