Ovidiu Cladoveanu - Asociaţia ProVita

Daruind vei dobandi

140 RON Donatii stranse
28% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acest eveniment nu este atât despre alergare cât despre bucuria de a simți ca traiesti. Pentru mine, bucuria se manifestă prin depasirea propriilor limite si prin îmbunătățirea vieții oamenilor.
Alerg pentru finalizarea construcției Centrului Social de la Vălenii de Munte. Aici vor putea învăța și locui cei peste 400 de copii aflați în grija părintelui Tănase de la Valea Plopului.
Acesta este unul dintre putinele momente când un mic efort financiar poate avea un impact uriaș pentru viitorul unor copii cu un trecut nefericit.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

3 Donatii

16 Jun 2018

Anonymous

100 RON
Doamna O, a dorit sa ramana anonima. Pentru copii.
23 May 2018

Alexandru&Catalina Ioan

10 RON
Victorieee!
17 May 2018