Alexandru Aninosanu - Asociaţia ProVita

Impreuna pentru Copii din Valea Plopului

1,355 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul asta am decis sa sutin inca o cauza in strangerea de fonduri. Asa cum v-am obisnuit are legatura cu niste copii, copii mai putin norocosi care au nevoie de ajutorul nostru.

E vorba de copii din Centrul Social Provita din Valea Plopului, unde parintele Nicolae Tanase ne invata ca putem face minuni cu putin. E un preot din categoria aia din care ai vrea sa faca parte toti, caruia ii spui "parinte" cu drag, pentru ca asta e pentru toti acesti copii.

Alaturi de alti trei oameni, oameni frumosi, care sunt deja la a treia editie a acestui eveniment am decis sa sa strangem cate de multi banuti putem fiecare, pentru a-i ajuta pe acesti copii. Oamenii astia frumosi sunt Bogdan Chiroiu, Valentin Carabasa si Bogdan Blasciuc si impreuna o sa alergam 100 de km.

Asadar, va invit si pe voi sa ne sustineti printr-o donatie.

#sanseegale #unviitormaibun #impreuna

Puteti dona orice suma prin card bancar. Tranzactia este sigura si avem certitudinea ca fiecare banut contribuie direct la bunastarea si fericiriea copiilor.

Multumim ca ne ajutati sa facem lumea un loc mai bun, macar pentru cativa omuleti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

9 Donatii

Anonymous

300 RON
26 Jun 2018

Anonymous

150 RON
30 May 2018
Go GO GO!
30 May 2018

Andrei Hruscovschi

75 RON
30 May 2018

Anonymous

100 RON
29 May 2018

Anonymous

50 RON
28 May 2018

Anonymous

254 RON
❤️
28 May 2018
"La vita e bella" a fost la fel si pe scena, unde a adunat banutii astia pentru copii din Valea Plopului. Multumim ca ne dati ocazia sa fim mai buni.
24 May 2018
Un ajutor mic pentru niste suflete mari.
18 May 2018