Bogdan Blasciuc - Asociaţia ProVita

Impreuna pentru un viitor mai bun

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu siguranta va este cunoscuta cauza pe care o voi sustine, alaturi de voi, din nou :)

Ma intorc cu drag la acest eveniment pentru a ajuta, comunitatea minunata de la Valea Plopului. Pe 02 iunie voi lua din nou startul in cursa pentru a ma reintalni, seara, cu oamenii pe care ii vom ajuta impreuna.


Eu aleg sa incerc sa ii ajut sa pe cei din jur alergand. Fiecare donatie pe care o vom oferi, indiferent de suma, conteaza foarte mult.

Impreuna vom contribui la finalizarea constructiei caminului de la Valenii de Munte. Impreuna, pas cu pas, pentru un viitor mai bun!

Multe, multe multumiri anticipate atat din partea mea cat si a copiiilor pentru implicare si efort!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

1 Donatii

Anonymous

30 RON
Felicitari!!!
04 Jun 2018