George-Cornel Constantin - Asociaţia ProVita

Bucuria de a darui !

1,250 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

100 FC este o poveste care merită să continue și anul acesta pentru a-4-a oara.

Orice alergător își alege o cursă de alergare cu care rezonează mult și o adaugă la ''cursa sa de suflet''. La mine această cursă, a devenit cursa mea de suflet.

Pe 1 iunie 2019 voi alerga din nou această frumoasa cursă, și mă voi stadui să o duc, din nou la bun sfârșit, asa cum am facut-o mereu.. Mă voi bucura de fiecare clipă, pas cu pas pana la final.

Copiii sunt viitorul nostru, iar ceea ce face acolo părintele Tănase pentru acei copiii este de admirat.

Dacă la mine luptă va dura o zi și gata, copiilor din Valea Plopului această luptă cu neajunsurile, este zilnică. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Donația minimă este de 10 ron, și dacă măcar pentru o zi ai renunat la viciile tale, să-i ajuți pe alți, ți-aș fi recunoscător.

Personal, dar și în numele lor, vă mulțumesc anticipat!

Îmi place să cred într-o lume în care oricine poate ajuta pe cineva fără să ceară nimic în schimb. Dacă asta este nebunie. Atunci da, sunt nebun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

7 Donatii

Donatiile din cutia de la receptia City Club Slobozia. Va multumesc !
14 Jun 2019
Donatiile stranse din urna de la receptia CityClub Slobozia. Va multumesc din inima !
31 May 2019
19 May 2019

Alin

300 RON
Succes !
04 Apr 2019
Mult succes!
30 Mar 2019

Oana

30 RON
Îți urez succes și în cursa și în ceea ce vrei sa faci pentru copii.
22 Mar 2019

Oana-Elena

50 RON
22 Mar 2019