Sofia Copacinschi - Asociaţia ProVita

Aleargă pentru viitorul copiilor

150 RON Donatii stranse
7.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt studentă la Cluj și pe 1 iunie, o să fiu alături de copiii din Valea Screzii. Iubesc sportul și realizez un gest frumos, pentru cei care au nevoie de noi. Dacă fiecare ar dona 1% din venitul său pentru caritate, lumea ar fi mai fericită. Scopul meu este să dăruiesc fericirea, copiilor abandonati. Fă și tu un pas spre bunăstare și hai sa donam fiecare 20 de lei , pentru ca putem ajuta, impreuna facem lumea mai buna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

1 Donatii

[PRIVATE DONATIONS]