Iulian Serban - Asociaţia ProVita

A patra oara la #100ForChildren

210 RON Donatii stranse
52.5% Complete
400 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput cu 45 de km in 2015, am continuat cu 100km in 2016 si 2017. Am lipsit de la aceasta cursa in 2018, motivat.

Ma reintorc la aceasta calatorie, care imi aduce, de fiecare data, lucruri noi. Este cursa mea de suflet, pentru ca este prima cursa de ultramaraton pe care am alergat-o (in 2015). Anul acesta va fi al treilea ultramaraton alergat si va venii dupa balaurul UltraBalaton. Dar cauza asta merita!

Este o calatorie catre mine, la finalul careia ma asteapta o bucurie ce nu poate fi explicata in cuvinte.

Ceea ce a facut Parintele Tanase, cu ajutorul oamenilor, se potriveste foarte bine cu zicala:''Cine salveaza o viata, salveaza o lume'', iar lumile salvate asa, merita orice efort.

Stiu ca target-ul de donatii va fi atins si tot ce-mi ramane mie de facut este partea simpla, sa pun un picior in fata altuia, pentru cateva ore, si mai stiu, ca la fiecare ultramaraton, ca persoana care il incepe, e putin diferita de persoana care il termina.

Asadar, cu bucurie, cu emotie si cu incredere, va astept alaturi de mine, in calatoria #100ForChildren 2019.

PS - Mancarea de la final, din centrul din Valea Plopului si atmosfera de acolo, merita fiecare secunda din orele de alergare, a da, si chipurile copiilor , mai ales zambetele lor:)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

4 Donatii

26 May 2019

Adrian Bontiu

100 RON
Mult succes, Iulian !
22 May 2019
19 May 2019

Miru C

50 RON
Spor la treaba!
03 May 2019