Traian Silviu Haran - Asociaţia ProVita

Alergam si ajutam - Traian Silviu Haran

530 RON Donatii stranse
26.5% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii dau sens anilor noștri.. Sunt reperele temporale care definesc drumul nostru către maturitate.. Avem uneori șansa ca ei, copiii, să dea sens pașilor noștri, ai alegătorilor.. Să devină răspunsul la întrebarea pe care fiecare alergător a auzit-o cel puțin o dată
.. DE CE ALERGI?
Cu ajutorul vostru putem să răspundem ALERGĂM PENTRU EI.. Alergăm pentru a vedea zâmbetele din ochii lor.. Alergăm pentru ca ei sa aibă șansa la o viață mai bună.. Alergăm pentru că avem lecții de învățat, iar copiii sunt cei mai mari învățători pe care viața ni-i scoate în cale..
La Valea Plopului, pas cu pas, oamenii au construit o lume pentru copii.. Aveți șansa de a fi printre cei care aduc bucurie în sufletele copiilor, printr-o donație aici..


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

7 Donatii

Doru

45 RON
Sa ai parte de o alergare cu amintiri frumoase! ;)
10 May 2019
28 Apr 2019
La multi ani tuturor copiilor!
16 Apr 2019
Go-goo, Traian!!
10 Apr 2019
10 Apr 2019
Mult succes!
10 Apr 2019
Doamne ajuta!
10 Apr 2019