Ovidiu Cladoveanu - Asociaţia ProVita

Daruind vei dobandi

350 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergarea este doar un instrument pentru a putea livra fericire catre copii. Banii donati vor intra direct in contul Asociatiei Provita. Nu exista suma minima.

Alerg pentru finalizarea construcției Centrului Social de la Vălenii de Munte. Aici vor putea învăța și locui cei peste 400 de copii aflați în grija părintelui Tănase de la Valea Plopului.
Acesta este unul dintre putinele momente când un mic efort financiar poate avea un impact uriaș pentru viitorul unor copii cu un trecut nefericit.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

3 Donatii

25 May 2019
Succes!
23 May 2019
16 May 2019