Georgian Catalin Dumitru - Asociaţia ProVita

#impreunareusim

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru a doua oara ma alătur cauzei copiilor din Valea Plopului,de această dată ,împreună cu Mihai,Adrian,Bogdan si Alex. Pt mine întreaga experiență este una mai mult decât personală,fiind de fapt o modalitate de a aduce zâmbetul pe buze acestor copii. Dar pt asta,am nevoie de ajutorul vostru făcând o donație cat de mica!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

2 Donatii

Anonymous

70 RON
10 Jun 2019

Anonymous

30 RON
01 Jun 2019