Adriana Orzata - Asociaţia ProVita

Keep_on_Smiling Team

730 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi participa pentru prima data la Ultramaratonul caritabil 100ForChildren. Evenimentul are drept scop strangerea de fonduri pentru Centrul Social de la Valea Plopului, asezamant care are in ingrijire peste 400 de copii. Voi incerca sa imi depasesc limitele si niciun efort nu e prea mare stiind ca pot ajuta copii care chiar au nevoie.
Puteti sustine cauza mea cu o donatie pentru asigurarea ingrijirii acestor copii.
In numele lor, va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

2 Donatii

Un strop în marea de nevoie
09 Jun 2019

Anonymous

30 RON
01 Jun 2019