Pentru copiii de la Valea Plopului, alerg!

 

Matei Bogdan Asociaţia ProVita

12% Complete
120 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu toți ne putem bucura de aceleași șanse. Viața nu este dreaptă, iar oamenii nu-s toți egali. Dar putem să facem ca diferențele sociale dintre noi să dispară. Cum? Noi, cei mai privilegiați, îi putem ridica pe ceilalți. Le putem întinde o mână și le putem face zilele mai frumoase, mai pline. Eu o să alerg pentru copiii de la Valea Plopului, dar am nevoie de voi să mă susțineți. Am nevoie de voi să îi susțineți! Au nevoie de voi să îi susțineți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot tras

 

3 Donații

Multa bafta! Si la donatii, si la alergare! Si felicitari pentru ce faceti :)
25 May 2014
fara mesaj
23 May 2014
16 May 2014
Matei Bogdan : Asociaţia ProVita
Pentru copiii de la Valea Plopului, alerg!