Florin Stanciu - Asociaţia ProVita

Alerg pentru a ajuta

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg de aproape 5 ani ani si ma bucur de fiecare clipa cand fac asta. E ca o binecuvantare care mi-a schimbat viata, iar eu, la randul meu, vreau sa schimb vieti si sa ajut acesti copii din Valea Plopului prin aceasta campanie de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului social.

Donatia minima este de 10 ron si, daca poti renunta la viciile tale pentru cateva ore, vei ajuta acesti copii sa le fie mai bine.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

2 Donatii

Mult succes Florin si felicitari pentru tot ceea ce faci!
04 Jun 2016

Anonymous

200 RON
03 Jun 2016