Marius Stefan - Asociaţia ProVita

Alerg pentru copiii de la Valea Plopului

800 RON Donatii stranse
80% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Orice copil ar trebui să aibă posibilitatea de a se dezvolta armonios într-un cadru propice, să aibă șansa la educație pentru un viitor cât mai performant și să nu se confrunte cu dificultăți încă de la vârste fragede.

Din nefericire, există copii ce nu au acces la asemenea beneficii, iar aceste cazuri nu pot fi rezolvate în totalitate, însă prin intermendiul unui astfel eveniment, putem să aducem o îmbunătățire a mediului în care aceștia trăiesc.

Sunt bucuros să particip la această cursă pentru copii susținuți de Asociația ProVita și vă invit să sprijiniți în orice mod această cauză.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

2 Donatii

Fundatia Autonom

600 RON
Va dorim mult succes!
06 Jun 2016

Anonymous

200 RON
03 Jun 2016