Radu Otelea - Asociaţia ProVita

Putinul tau reprezinta enorm pentru altcineva

720 RON Donatii stranse
60% Complete
1,200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum cativa ani, am vazut o emisiune la tv, in care era prezentat fenomenul "Valea Plopului". Am fost foarte impresionat si mi-am propus ca la un anumit moment in viata mea sa transpun si eu in realitate un astfel de loc.

Pana atunci, ma bucur ca am zarit oportunitatea de a face ceva pentru fenomenul "Valea Plopului.

Experienta mea in alergare nu depaseste 1 an, dar am practicat sport organizat inca de mic copil. Cel mai mult am alergat 42km la MIB in octombrie 2015.

Pentru a face ceva aparte si pentru a imi demonstra "sacrificiul" asemenea administratorilor de la Valea Plopului, mi-am propus sa parcurg distanta de 60km pe data de 4 iunie. Pentru a creste presiunea, pentru fiecare 20 ron donati, voi alerga 1km.

Sper ca impreuna vom atinge cel putin nivelul celor 1200 ron, in felul acesta vom putea aduce un zambet copiilor minunati din Valea Plopilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

3 Donatii

Anonymous

290 RON
RISE and SHINE !!!
03 Jun 2016

Anonymous

400 RON
LUPTA pana la FINAL !!!
31 May 2016

Anonymous

30 RON
Mult succes, Radu!
30 May 2016