Oana-Elena Sutan - Asociaţia ProVita

Running squirrels

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
43 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergatul este activitatea care simt ca ma defineste si imi ofera un timp pretios in care pot fi cu propriile ganduri dar care imi ofera si oportunitatea de a ma lupta zilnic cu propriile slabiciuni, atat de natura fizica cat si mentala.


De data aceasta, doresc sa ma folosesc de toate abilitatile dobandite in acest sport pentru a-mi aduce o contributie in evenimentul caritabil de strangere de fonduri pentru ajutorarea copiilor din Valea Plopului care au mare nevoie de suport din partea noastra pentru a avea o viata mai buna.


In acest sens, eu voi alerga 20 de km iar pe dumneavoastra, va invit, daca aveti placerea si posibilitatea sa sustineti aceasta cauza cu o mica donatie, dar care poate face o mare diferenta.

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!