Impreuna pentru un viitor mai bun

 

Bogdan Blasciuc Asociaţia ProVita

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu siguranta va este cunoscuta cauza pe care o voi sustine, alaturi de voi, din nou :)

Ma intorc cu drag la acest eveniment pentru a ajuta, comunitatea minunata de la Valea Plopului. Pe 02 iunie voi lua din nou startul in cursa pentru a ma reintalni, seara, cu oamenii pe care ii vom ajuta impreuna.


Eu aleg sa incerc sa ii ajut sa pe cei din jur alergand. Fiecare donatie pe care o vom oferi, indiferent de suma, conteaza foarte mult.

Impreuna vom contribui la finalizarea constructiei caminului de la Valenii de Munte. Impreuna, pas cu pas, pentru un viitor mai bun!

Multe, multe multumiri anticipate atat din partea mea cat si a copiiilor pentru implicare si efort!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot traseu

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
Felicitari!!!
04 Jun 2018
Bogdan Blasciuc : Asociaţia ProVita
Impreuna pentru un viitor mai bun