Impreuna putem reusi

 

Cristian Alexandru Asociaţia ProVita

76% Complete
380 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am început să alerg în urmă cu 3 ani pe un teren de sport iar cu timpul am ajuns să particip la curse de semimaraton, iar anul acesta mi-am propus să alerg pentru un viitor mai bun al copiilor de la Valaea Plopului.

Îmi doresc să îmi depăşesc limitele în această cursă de 100 de km iar cu ajutorul vostru sper să reuşesc să strâng suma pe care mi-am propus-o.

Fiecare dintre voi poate ajuta, nu staţi indiferenţi şi donaţi pentru că şi voi PUTEŢI contribui la un viitor mai bun al acestor copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

6 Donații

Bafta!
04 May 2016

Anonymous

10 RON
Succes!
04 May 2016

Silvia Pistol

30 RON
Felicitari!
03 May 2016

Anonymous

100 RON
Succes
18 Apr 2016
Suport for Cristian Alexandru
17 Apr 2016

Anonymous

30 RON
11 Apr 2016
Cristian Alexandru : Asociaţia ProVita
Impreuna putem reusi