Valentin Carabasa - Asociaţia ProVita

Impreuna pentru viitorul copiilor din Valea Plopului

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutari tuturor,

Anul acesta am hotarat sa particip la cursa 100 for Children Ultra Marathon 4th edition alaturi de echipa tri-Kolo-r Panda (Kolo-Panda Team) in stafeta de 5x20 km (BogdanMariusSilviu si Bogdan) si impreuna sa ii ajutam pe cei mici sa se faca mari. Decizia de a participa la o noua editie a evenimentul de caritate 100 for children a fost una fireasca dupa experienta de anul trecut la care am participat ca suporter. Am avut ocazia de a trai sentimente unice alaturi de copiii din tabara de la Valea Plopului, sentimente ce nu se pot exprima in cuvinte. Evenimentul este unul caritabil si toti participantii contribuie la terminarea constructiei Centrului Social din Valenii de Munte pentru copiii de la Valea Plopului.

Puteti dona orice suma prin card bancar. Tranzactia este sigura si avem certitudinea ca fiecare contributie sustine direct si ireversibil construirea unui viitor mai bun pentru acesti copii.

Iti multumesc pentru implicare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!