Silviu Burcea - Asociaţia ProVita

Impreuna pentru viitorul copiilor din Valea Plopului

155 RON Donatii stranse
31% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Desi ma aflu la prima participare la 100 for children, m-am straduit mereu sa ofer o atentie deosebita copiilor. Ei sunt viitorul nostru. Iar viitorul lor depinde de cei din jurul lor, in special cand acestia sunt defavorizati. Copiii au dreptul la sanse egale! Copiii au acum o noua casa mai aproape de scoala, un camin care le-a readus zambetul pe buze oferindu-le o viata decenta. Impreuna putem sa realizam chiar mai mult!

#sanseegale #unviitormaibun #impreuna

Puteti dona orice suma prin card bancar. Tranzactia este sigura si avem certitudinea ca fiecare banut contribuie direct la fericiriea copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

3 Donatii

Tot inainte!
26 May 2017

Tudor Atanasiu

30 RON
Succes Silviu!
23 May 2017
Succes!
05 May 2017