Alerg pentru un viitor mai bun!

 

Ana Alexiu Asociaţia ProVita

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 2015 si 2016 am "participat"la acest eveniment doar facand parte din echipa de suport a alergatorilor din grupul "Bucuria Alergarii". Am ramas impresionata de buna organizare a acestui eveniment si de buna formare si crestere ai copiilor din centru pe care ii cunoastem la finalul cursei.
Anul acesta am indraznit sa ma inscriu in stafeta 5oameni * 20 km impreuna cu colegii mei bucurosi si abia astept cursa!

Ma bucur ca mai exista BINELE in ziua de azi si ca putem si noi ajuta alergand si strangand si donatii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana Alexiu : Asociaţia ProVita
Alerg pentru un viitor mai bun!