Roxana Muraru - Asociaţia ProVita

Alergam pentru viitorul copiilor nostri

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Haideti sa o ajutam pe Alexandra si pe prietenii din Asociatia Pro Vita in actiunea lor de strangere de fonduri pentru copiii orfani din Valea Plopului.

O facem atat pentru ea cat si pentru a ajuta la construirea Centrului social din Valenii de Munte unde peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață, muncesc si se pregatesc sa fie utili societatii din care fac parte.

In data de 27 mai eu si alti trei prieteni vom participa in echipa Alexandrei la stafeta de 5x20 km din cadrul Ultramaratonului 100 for Children, un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Un mic gest facut acum de voi va contribui la formarea unor oameni, sa nu uitam ca viitorul lor este in mainile noastre iar viitorul nostru este in mainile lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

2 Donatii

Niculina Diana Puscasu

300 RON
Cu dragoste pentru semeni!
08 May 2017

Valentin Carausu

100 RON
mult succes Roxana in actiunea de strangere de fonduri pentru acesti copii
06 May 2017