Nicu Robert Duduruz - Asociaţia ProVita

In aceasta viata trebuie sa luptam pentru a face multe bucurii, ca la sfarsit sa fim multumiti de aceste realizari! Realizari ce cresc in jurul nostru.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
400 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt o persoana care face sport de mic, am facut si atletism de performanta dar din cauza unei rupturi musculare a trebuit sa renunt 2 ani. Insa nu am renuntat la a face miscare ceea ce ma defineste.
Am luptat pentru fiecare secunda in care am putut face mult mai mult, imi place sa ajut si o sa fac asta in continuare, atata timp cat vad speranta in ochii oamenilor.

Aici sunt pentru prima data si vin cu multa dorinta de a depasi barierele si a schimba viitorul unor copii care merita sa se bucure mai mult.

Inchei aceasta descriere prin a va invita sa fim mult mai buni cu toti cei din jurul nostru fara a ne gandi la bani care ii cheltuim pe lucruri care le dam uitari sau le aruncam la gunoi.

In aceasta viata conteaza motivul pentru care traiesti, iar motivul te defineste.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!