Ecaterina Stancu - Asociaţia ProVita

Alergam pentru copiii din Valea Plopului

1,010 RON Donatii stranse
40.4% Complete
2,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Din ce în ce mai multa lume aleargă - pentru sănătate, pentru a se menține în formă, pentru medalii sau doar pentru că le face plăcere.
Noi, echipa 5forChildren, alergăm din pasiune. Iar pe 1 iunie vom îmbina pasiunea cu joaca și cu binele într-o cursă de suflet, cursa 100 for Children.

Cauza noastră și a celorlalți participanți este strângerea de fonduri pentru cei 328 de copii de la Valea Plopului. Cu siguranță ați auzit despre parintele Tănase care de mai bine de 20 de ani are grijă de copiii abandonați, de cei fără părinți, de tinerii alungați din căminele de copii. Acolo, la Valea Polopului și Valea Screzii, părintele Nicolae Tănase a pus bazele unei alte Românii; mai bună, mai curată, lipsită de egoism. Cu Asociația ProVita, părintele Tănase duce o lupta pentru viață. Noi ne-am decis să îi ajutăm.

Ne-ar plăcea ca și tu, cel care citește acest mesaj, să fii alături de noi – să alergi cu noi, să ne trimiți un mesaj de încurajare sau să faci o donație.

Ne bazăm pe tine?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

2 Donatii

Anonymous

1,000 RON
30 May 2019

Anonymous

10 RON
Draga Cati, te rog nu uita sa zambesti, chiar daca uneori doar cu sufletul si nu numai cu chipul. Pentru ca viata va continua sa ne ofere marunte momente.
17 May 2019