Sebastian Șofronie - Asociaţia ProVita

Pentru viitorul copiilor din Valea Plopului

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii din Valea Plopului au nevoie de ajutorul nostru. Au diverse probleme. Fie sunt abandonati, fie au probleme sociale, fie au ajuns aici din cauza violentei in familie. Asociatia ProVita, cu sprijinul nostru construieste un centru social pentru 400 de suflete. Haideti sa nu stam cu mainile in san, sa nu fim nepasatori si sa incercam sa ii ajutam fiecare cum putem. Eu voi alerga 100km si voi dona pentru aceasta cauza. Si voi puteti sa ajutati printr-o simpla donatie.

Haideti, ca puteti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu

3 Donatii

Alex

100 RON
03 Jun 2019

Anonymous

100 RON
15 May 2019

CB

100 RON
Succes!
13 May 2019