Keep_on_Smiling Team

 

Valentin Peptenaru Asociaţia ProVita

91.666666666667% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta voi reveni la Ultramaratonul caritabil 100ForChildren. Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru Centrul Social de la Valea Plopului, așezământ care are în îngrijire peste 300 de copii orfani sau abandonați. Voi incerca să îmi depășesc limitele și niciun efort nu va fi prea mare știind ca pot ajuta copii care chiar au nevoie.
Puteți susține cauza mea cu o donație pentru asigurarea ingrijirii acestor copii.
In numele lor, vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot trase

 

3 Donații

Toata admiratia inca o data! Mult succes!
22 May 2019
1,000 RON
20 May 2019
Succes!
20 May 2019
Valentin Peptenaru : Asociaţia ProVita
Keep_on_Smiling Team