PENTRU VIAȚĂ - OGA Team

 

Andreea Ogararu Asociaţia ProVita

0.6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

PENTRU VIAȚĂ - OGA Team

Suntem 5 prieteni vechi ai proiectului, cu puternica hotărâre de a ajuta copii nevoiași și a contribui spre strângerea fondurilor necesare în sprijinul fundației ProVita. Alături de fostul fotbalist George Ogăraru, vom alerga pentru a dărui speranță și posibilități copiilor nevoiași din România.

Maratonul este o cale prin care sa facem auzita chemarea copiilor aflați în suferință, care au nevoie de o viata mai fericita și o copilărie adevărată. Tineretul este viitorul tarii, iar noi avem datoria de a le oferi șansa unei vieți adevărate, pentru ca ei, la rândul lor, sa reverse bunătatea primita asupra pământului romanesc și a lumii înconjurătoare.

Va invitam și pe voi sa luați parte alături de noi la acest proiect, ca sa primim înapoi bucuria de a fi copii,de ziua copilului,prin zâmbetele copiilor care așteaptă o minune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot trase

 

1 Donații

01 Jun 2019
Andreea Ogararu : Asociaţia ProVita
PENTRU VIAȚĂ - OGA Team