Fac ce pot, dar fac ceva!

 

Elena Juganaru Asociaţia ProVita

100% Complete
810 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cum bine a zis cineva, timpul alearga intr-o singura directie, directie care este ireversibila din pacate, pentru noi toti!
Datorita internetului sau mai degraba din cauza internetului, cel care ne invadeaza viata din ce in ce mai mult, am aflat multe lucruri frumoase si interesante (cred ca stiu toate cursele de alergare montana pe dinafara) dar am aflat si cata lume necajita este, cati bolnavi, unii irecuperabili, cati pensionari care nu-si permit medicamentele, cati copii in orfelinate, cati catei in adaposturi care sunt eutanasiati pentru ca nu are cine sa le dea de mancare (da, sunt suflete si ei), etc.
Am considerat ca nu lasa timpul sa treaca de capul lui am decis sa fac ceva! Nu este mare lucru, dar este mai mult decat nimic! Asa mi-au aparut in cale copii care traiesc sub obladuirea parintelui Nicolae Tanase si al Asociatiei Pro Vita pentru nascuti si nenascuti, fiind al treilea an in care particip la ultramaratonul caritabil 100forchildren prin intermediul caruia se strang bani pentru acesti copii.
Da stiu, m-am trezit tarziu, dar sper ca nu prea tarziu!
Orice donatie, share sau like sunt binevenite!

#impreunareusim #100forchildren #mereuinainte


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot trase

 

9 Donații

Daniela Nutu

100 RON
Felicitări pentru implicare si ce faci pentru copii
02 Jun 2019

Oana Elena

50 RON
01 Jun 2019
Iti doresc mult succes si multa sanatate sa alergi in continuare pentru ceilalti!
31 May 2019

Anonymous

300 RON
30 May 2019
30 May 2019

Anonymous

100 RON
Succes Elena Juganaru
28 May 2019
Run Princess Run ! :)
18 May 2019
17 May 2019

Anonymous

50 RON
#mereuinainte
17 May 2019
Elena Juganaru : Asociaţia ProVita
Fac ce pot, dar fac ceva!