Alerg pentru viata, alerg pentru copii!

 

Cristian Dumitru Gheorghe Asociaţia ProVita

48% Complete
240 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

"Alerg pentru viata,alerg pentru mine." Acesta este motto meu,mesajul inscriptionat pe steagul cu care alerg mereu la concursuri.
Acum insa, voi alerga primii mei 100 km pentru viata,pentru copiii din Valea Plopului.
Evenimentul are loc chiar de ziua dedicata lor, pe 1 iunie si este 100% caritabil cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.
Si tu poti ajuta,printr-o donatie!
Eu pot,eu vreau,TU VREI?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot trase

 

6 Donații

Gica Ionescu

10 RON
Spor la bani!
07 Jun 2019
03 Jun 2019
Pentru copii si pentru determinarea ta!!Bafta si felicitari!
31 May 2019

Anonymous

75 RON
30 May 2019

David

45 RON
24 May 2019
23 May 2019
Cristian Dumitru Gheorghe : Asociaţia ProVita
Alerg pentru viata, alerg pentru copii!